Close

December Tournee 2014 Christmas dreams from Vienna

” Christmas dreams from Vienna”

December Tournee 2014 Christmas dreams from Vienna. Door de Roemeense televisie uitgezonden op 25 december 2014.

Met impressies van de concerten in Amsterdam-Alkmaar-Oudenbosch en Apeldoorn

met reacties van het publiek……….

The New Romanian Chamber Orchestra & Choir

olv Raymond Janssen

Solisten:

Aura Twarowska – Mezzo sopraan

Elisabetha Marin – Sopraan

Diximus Andreï Voica – Vibrafoon

Christmas Dreams from Vienna

Twee absolute Prima Donna’s van de Weense Staatsopera zetten de “toon” tijdens de Ave Maria Kerstconcerten 2014 met als titel ‘ Christmas Dreams from Vienna “Aura Twarowska en Elisabeta Marin brengen de Weense kerstsfeer naar Nederland.

De Nederlandse dirigent en pianist Raymond Janssen die middels Cadenza European Art Productions al zeven jaar een stempel drukt op zowel de programmering als de kwaliteit van de Ave Maria kerstconcerten wil dit jaar het publiek iets bijzonders aanbieden met “Christmas dreams from Vienna”..

“Als primeur in Nederland” zullen twee topsolisten van de prestigieuze Weense Staatsopera tijdens de Ave Maria kerstconcerten optreden. Samen met The New Romanian Chamber Orchestra & Choir kunt u hun beluisteren op de meest sfeervolle locaties, de mooie kerken en kathedralen die Nederland rijk is. Dit jaar kunt u het kerstconcert ook voor het eerst bezoeken in het Concertgebouw Amsterdam naast de traditionele Westerkerk.

De sopraan Elisabeta Marin treed voor het eerst op in Nederland en ziet deze concertreeks als een mooie entree samen met de musici uit haar geboorteland “The New Romanian Chamber Orchestra & Choir” die al een uitstekende reputatie in Nederland wisten op te bouwen. Daarnaast hebben ook het programma en de opzet “Christmas dreams from Vienna”. haar snel weten over te halen om voor deze speciale concerten naar Nederland te komen.

Zingen is voor Elisabeta als ademhalen, het creëren van atmosfeer en binding met het publiek hebben, haar hoogste prioriteit. Met haar prachtige sopraanstem laat zij het denken ophouden en de muziek van ziel tot ziel spreken met ruimte voor uitbundigheid.

De mezzosopraan Aura Twarowska heeft zich in het verleden al vaker in Nederland laten horen, zowel in het Concertgebouw Amsterdam met het Verdi Requiem als tijdens de Westerkerk zomerconcerten vorig jaar. Aura Twarowska komt graag naar Nederland vanwege het warme en enthousiaste publiek en haar inmiddels favoriete Westerkerk waar zij bijzonder graag optreedt vanwege de sfeer.

Kerstconcerten_Cadenza-Productions

More Concerts

  • Lord of The Rings Concertgebouw Amsterdam 2015
  • Carmina Burana - Concertgebouw Amsterdam 2015
  • Christmas concerts 2015, Russische winters
  • Timisoara-Christmas concert 2015
  • INSO LVIV - Virtuosos Festival 23 mai 2015
  • Kiev Dutch Ukrainian concert 2015
  • December Tournee 2014 Christmas dreams from Vienna
  • raymond janssen de singel antwerpen (1)
    Cofena - De Singel Antwerpen